Röviden a BAVA-Com Kft.-ről
A BAVA-Com Kft. több mint 15 éve alakult. Több multinacionális cég termékeinek hazai forgalmazói vagyunk, így a Sontay termékek kizárólagos forgalmazását is mi végezzük. Fő tevékenységünk: villamosipari anyagok és berendezések import nagykereskedelme.

Röviden a Sontay Ltd.-ről
A Sontay küldetése

A Sontay a világ egyik piacvezetője az épületgépészeti (HVAC) érzékelők és vezérlők területén. 40 éve van jelen a piacon, ez idő alatt alapozta meg hírnevét a magas színvonalú és megbízható terepi eszközeivel és érzékelőivel. Versenyképes áraink, kiváló ügyfélszolgálatunk kereskedelmi és technikai támogatása, plusz a 3 év termékgarancia igazolja elkötelezettségünket a felhasználók iránt. A folyamatos innováció, a kutatásfejlesztés, termékeink kiváló minősége, jól képzett munkatársaink és igényes ügyfeleink együtt jelentik, hogy kik is vagyunk. Küldetésünk, hogy minden szempontból elkötelezzük magunkat szervezetünk folyamatos fejlesztésére. Ügyfeleink az elsők és legfontosabbak számunkra.

A Sontay hitvallása
Miért piacvezető a Sontay a épületgépészet vezérelt perifériás területén?

A Sontay a technikai fejlesztések úttörőjeként folyamatosan beruház a kutatásfejlesztésbe. Gyártási technológiája állandóan fejlődik, és termékfejlesztő csapata kitartóan azon dolgozik , hogy termékeinkbe beépítse a legfrissebb innovációkat, hogy kiváló pontosságú és megbízható termékeket kínáljunk versenyképes áron.


Hogyan tud a Sontay rugalmas és testre szabott szolgáltatásokat nyújtani?

Számos termékünk tervezésekor fontosnak tartjuk, hogy megrendelőinknek többféle lehetőséget biztosítsunk. Így igény szerint különféle változatokat könnyen és gyorsan tudunk gyártani és szállítani. Termelésünk felkészült, hogy a vevői igényeknek megfelelően véglegesítse a termékeket, mint például a UI-500 termékskála.

Mit tud a Sontay ajánlani?
Okok, amelyekért a vevők nagyon gyakran a Sontayt választják:

A termékek széles skáláját kínáljuk, beleértve a hőmérséklet-érzékelőket is, melyekből akár 21 termisztorváltozat is rendelkezésre áll minden típusból. Gyors kiszolgálás és a megrendelt termékek házhozszállítása. A 15:30-ig megrendelt termékeket, melyek magyarországi raktáron vannak, egy nap alatt kiszállítjuk. Amennyiben azok csak az angliai raktáron érhetőek el, az általános szállítási idő 2-4 nap. A gyár 3 év garanciát vállal minden termékére. Szakértőink műszaki támogatást és tanácsot nyújtanak az alkalmazáshoz és az ehhez használható termékkiválasztáshoz. Cégünk képzést is kínál a termékek ipari alkalmazásaihoz. A Sontay világszerte jelen van a regionális értékesítő és forgalmazó partnereken keresztül.
 
Milyen más előnyöket biztosít a Sontay?

A körültekintő beszerzéstől a gyártásig a Sontay megbízható és robusztus termékeket kínál versenyképes árakon, melyek a legjobb minőségű anyagokból készülnek.. Weboldalunk segítséget kínál az eszközök kiválasztásához, a számítások elvégzéséhez, konverziókhoz, méretezéshez. Itt megtalálhatóak a termékek műszaki adatlapjai is, valamint oktató videókat is megnézhetnek partnereink.